Rolluiken

Rolluiken zijn een uitstekende aanvulling op elk huis, die een breed scala aan voordelen bieden. De rolluiken van Sloos Home & Deco Leiden zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen, of u nu op zoek bent naar extra privacy, bescherming tegen inbraak, of betere isolatie tegen hitte en kou. Lees alles over de vele voordelen van onze hoogwaardige rolluiken

Voordelen rolluiken

De Rolluiken  van Sloos Home & Deco in Leiden zijn een uitstekende aanvulling op elk huis, die een breed scala aan voordelen bieden. De rolluiken van Sloos Home & Deco Leiden zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen, of u nu op zoek bent naar extra privacy, bescherming tegen inbraak, of betere isolatie tegen hitte en kou. Lees alles over de vele voordelen van onze hoogwaardige rolluiken en waarom dit de perfecte keuze is voor uw woning:

  • Privacy en lichtregeling: Met rolluiken kunt u eenvoudig de hoeveelheid licht en privacy in uw huis regelen. Ze zijn ideaal voor slaapkamers en andere ruimtes waar u volledige duisternis wilt creëren.
  • Energie efficiëntie: Rolluiken helpen om de isolatie van uw huis te verbeteren, waardoor warmteverlies in de winter en warmte-invoer in de zomer wordt verminderd. Dit kan leiden tot lagere energiekosten.
  • Geluidsisolatie: Rolluiken dragen bij aan de geluidsisolatie van uw woning, waardoor geluid van buitenaf aanzienlijk wordt verminderd en een rustiger woonomgeving ontstaat.
  • Bescherming tegen weersinvloeden: Rolluiken bieden effectieve bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, zoals zon, regen, wind en hagel. Dit helpt om uw ramen en interieur te beschermen.
  • Verbeterde veiligheid: Rolluiken bieden een extra laag bescherming tegen inbraak, doordat ze een fysiek obstakel vormen dat moeilijk te forceren is.

 

Extra Kenmerken van onze rolluiken

  • Automatisering: Onze rolluiken kunnen worden uitgerust met motoren en geavanceerde besturingssystemen, waardoor u ze eenvoudig kunt bedienen met een afstandsbediening of zelfs via een smartphone-app.
  • Op maat gemaakt: Of het nu gaat om standaardmaten of speciaal aangepaste afmetingen, wij bieden rolluiken die perfect passen bij uw specifieke ramen en de stijl van uw woning.
  • Diverse materialen en kleuren: We bieden een breed scala aan materialen en kleuren, zodat u rolluiken kunt kiezen die naadloos aansluiten bij de esthetiek van uw huis.
  • Onderhoudsvriendelijk: Onze rolluiken zijn ontworpen voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Ze zijn bestand tegen de elementen en vereisen minimale verzorging om er als nieuw uit te blijven zien.

 

Soorten rolluiken

  1. Elektrische rolluiken:
    Geniet van het gemak van elektrische rolluiken die u met één druk op de knop kunt bedienen. Voorzien van een stille motor en afstandsbediening voor ultiem gebruiksgemak. Ook bieden wij rolluiken op zonne-energie aan.
  2. Handmatige rolluiken:
    Betaalbare en betrouwbare optie voor wie de voorkeur geeft aan een handmatige bediening. Duurzaam en gemakkelijk te gebruiken.
  3. Zonwerende rolluiken:
    Speciaal ontworpen om de zon buiten te houden en uw interieur koel te houden. Ideaal voor ruimtes met veel zonlicht.
  4. Isolerende rolluiken:
    Bieden extra isolatie om uw energiekosten te verlagen. Perfect voor huizen in gebieden met extreme weersomstandigheden.

 

Waarom kiezen voor Sloos Home & Deco in Leiden?

Bij Sloos Home & Deco in Leiden streven we ernaar elke klant een op maat gemaakte en persoonlijke ervaring te bieden. Of u nu op zoek bent naar een enkel rolgordijn voor de kinderkamer, een nieuwe PVC-vloer voor de woonkamer, of een complete herinrichting van uw woning of kantoor, wij beschikken over de expertise en het vakmanschap om uw droom te verwezenlijken.

Onze samenwerking met Sloos Tegels, Sloos Keukens en Springer Stucdesign stelt ons in staat om een breed scala aan diensten en producten te leveren, vanuit 1 locatie in Leiden. Dit betekent dat we voor elke renovatie en inrichting een naadloze en geïntegreerde oplossing kunnen bieden. Wij hebben al veel tevreden klanten uit de regio Leiden (Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar, Katwijk, Zoeterwoude, Sassenheim, Voorhout).

 

Veelgestelde vragen over rolluiken

1. Wat zijn rolluiken?
Rolluiken zijn een type raambekleding die bestaat uit lamellen die verticaal omhoog en omlaag kunnen worden gerold. Ze bieden bescherming tegen licht, warmte, kou en inbraak.

2. Voor welke ramen zijn rolluiken geschikt?
Rolluiken zijn geschikt voor vrijwel alle soorten ramen, inclusief standaardramen, schuiframen, draaikiepramen en zelfs deuren. Ze kunnen op maat worden gemaakt om perfect aan te sluiten op uw specifieke raamafmetingen en -vereisten.

3. Zijn rolluiken duurzaam?
Ja, rolluiken zijn zeer duurzaam. Bij Sloos Home & Deco werken we uitsluitend met gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoogwaardige materialen en vakmanschap. Onze rolluiken zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, zelfs bij intensief dagelijks gebruik.

4. Hoe onderhoud ik rolluiken?
Het onderhoud van rolluiken is eenvoudig. Regelmatig afstoffen en schoonmaken met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel helpt om stof en vuil te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen die de lamellen kunnen beschadigen.

5. Kunnen rolluiken het hele jaar door worden gebruikt?
Ja, rolluiken kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en bieden effectieve bescherming tegen zon, regen, wind en kou.

6. Kan ik rolluiken op maat laten maken?
Ja, bij Sloos Home & Deco bieden we rolluiken op maat aan. Of u nu standaardafmetingen of specifieke maten nodig heeft, wij kunnen rolluiken leveren die perfect passen bij uw ramen en interieur.

7. Wat zijn de kosten van rolluiken?
De kosten van rolluiken variëren afhankelijk van de grootte, het materiaal en eventuele extra opties zoals automatisering en kleur. Voor een nauwkeurige prijsopgave, neem contact op met onze specialisten of breng een bezoek aan onze showroom.

 

Meer weten?

Heeft u andere vragen of wilt u meer informatie over rolluiken? Bezoek onze showroom in Leiden of neem contact met ons op.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:00
Woensdag 09:30 – 17:00
Donderdag 09:30 – 17:00
Vrijdag 09:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag gesloten

Collectie

Onze collectie