Buiten zonwering

Als de zon schijnt wilt u daar buiten volop van genieten. Tegelijkertijd zoeken we in huis de koelte op en houden we de warmte liever buitenshuis. Bij Sloos Home & Deco vindt u daarom een uitgebreid assortiment buiten zonwering in talloze verschillende uitvoeringen en kleuren. Elk type huis vraagt om een andere oplossing. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw woning.

Screens

Wat is er fijner dan ’s zomers thuiskomen in een koel huis. Met onze luxe screens houdt u de warmte van de zon buiten. Screens zijn geschikt voor bijna alle ramen. Ze lijken veel op rolluiken maar screens bestaan uit een stevig doek met kleine gaatjes. Hierdoor kan u wel naar buiten kijken, maar kan niemand naar binnen kijken. U kunt de kleur van het profiel en het doek zelf uitkiezen , helemaal naar uw eigen smaak. Screens zijn eenvoudig maar zorgen voor veel comfort.

Knikarmschermen

Geniet van optimaal genot en comfort met onze knikarmschermen. Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, hebben vele voordelen. De zon wordt geweerd uit uw huis en tegelijkertijd kunt u buiten onder het scherm uit de zon zitten. De buitenzonwering kan compleet worden aangepast naar uw wensen. Wilt u een robuuste cassette of liever een subtiele. Wilt u een egaal doek of met vrolijke strepen. Geniet optimaal van de mooie zomeravonden met ons knikarmscherm.

Markiezen

Een stijlvolle oplossing? Dan kiest u voor markiezen. Markiezen hebben een landelijke en chique uitstraling. Deze stijlvolle oplossing houdt de warmte buiten en ziet er prachtig uit. Geef karakter aan uw huis met de juiste markiezen. Wij adviseren u graag welke het beste passen bij uw woning.

Rolluiken

Rolluiken zijn de ideale oplossing voor veiligheid en comfort. Rolluiken houden de warmte buiten zodat u in de zomer kan genieten van een koel huis. Daarnaast geven ze ook een stukje veiligheid. Rolluiken zijn namelijk inbraak werend en geschikt voor bijna alle ramen. U kunt ze zowel met de hand als elektrisch bedienen. Laat u adviseren over de mogelijkheden!

 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:00
Woensdag 09:30 – 17:00
Donderdag 09:30 – 17:00
Vrijdag 09:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag gesloten

Collectie

Onze collectie