Gordijnen

Gordijnen zorgen voor een betoverende sfeer in huis. Speel met de lichtinval door vitrages en gordijnen met elkaar te combineren en aanschouw het magische effect op uw woning. Gordijnen zijn veelzijdig. Ze zorgen voor privacy, een goede isolatie en een goede akoestiek. Kom eens langs bij ons in de showroom, wij helpen u graag.

Vitrages

Vitrage wordt vaak gecombineerd met overgordijnen of raamdecoratie. Ze zorgen voor warmte, sfeer en privacy. De mate van privacy kunt u zelf bepalen door de keuze in dichtheid van de stof. Naast de eigenschappen heeft vitrage ook een decoratieve functie. Vitrage is er in vele soorten en maten. Soepel en elegant, vitrage voor elk interieur bij Sloos Home & Deco.

Overgordijnen

Uw huis is pas echt af met prachtige overgordijnen. Overgordijnen zorgen voor kleur, warmte, uitstraling en huiselijkheid. Door de ruime keuze in designs, patronen en structuren kunt u zorgen voor de beste uitstraling van uw interieur. Overgordijnen zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling maar hebben ook een andere functie, zo zorgen ze voor het isoleren van warmte. Ook zorgen ze voor een betere akoestiek in ruimtes waar harde vloeren aanwezig zijn. Kom langs en laat u inspireren bij Sloos Home & Deco.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:00
Woensdag 09:30 – 17:00
Donderdag 09:30 – 17:00
Vrijdag 09:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag gesloten

Collectie

Onze collectie