Raamdecoratie

Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel van het interieur. Het zorgt voor privacy, zonwering en isolatie maar vooral ook voor sfeer. Sloos Home & Deco biedt een ruim assortiment van op maat gemaakte raamdecoratie voor alle woonstijlen. Van modern, klassiek, landelijk en chique tot stoer, strak, fris en romantisch. Veel keuze kan ook lastig zijn, daarom helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze betreft uw interieur styling. Laat u inspireren door onze mooie collectie raamdecoratie.

Jaloezieën

Er zijn verschillende soorten jaloezieën zoals de horizontale jaloezie en de verticale jaloezie. De trend van nu is de horizontale jaloezie, die zijn er in verschillende materialen zoals hout en aluminium. De horizontale jaloezieën zijn stijlvol en tijdloos, de perfecte keuze dus! Kiest u voor de 25 mm of 50 mm, een bijpassende ladderband of stijlvolle koof, u kunt de horizontale jaloezie volledig samenstellen naar uw wens! De horizontale jaloezie is eenvoudig te bedienen zodat de hoeveelheid lichtinval en mate van privacy makkelijk te regelen is.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zorgen niet alleen voor sfeer in uw huis maar ze hebben talloze functies. Er zijn rolgordijnen in transparante, lichtdoorlatende stoffen of kiest u juist voor een verduisterende stof. Sloos Home & Deco biedt een prachtige collectie met ruime keuze in luxueuze stoffen en sfeervolle kleuren.

Duo rolgordijnen

Privacy, sfeer en daglicht regel je zelf met een duo rolgordijn. Duo rolgordijnen zorgen voor privacy, lichtinval en sfeer. Doordat de banen transparante en niet transparante stof langs elkaar heen kunnen bewegen, kunt u eindeloos variëren. Door de ruime keuze in kleuren en stoffen kiest u uw eigen persoonlijke duo rolgordijn.

Plissé gordijnen

Ervaar het gemak van plissé gordijnen. Het is lastig om voor ramen met afwijkende maten of vormen het geschikte gordijn te vinden. Plissé gordijnen zijn geschikt voor elk raam. Door de unieke systemen zoals dag en nacht, top-down of bottom-up zijn ze perfect voor lastige ramen. Het eenvoudige ontwerp geeft een speels en stijlvol effect in uw woning. Plissé gordijnen, uniek in zijn soort en geschikt voor elk raam!

Duette

Een duette lijkt op een plissé gordijn, maar dan met twee lagen stof. Door de honinggraat structuur van deze lagen is het de perfecte isolatie voor uw huis. De structuur creëert ruimte voor stilstaande lucht die word geïsoleerd en daarmee de warmte binnenhoudt en de kou buitenlaat. Als u wilt besparen op de energiekosten is dit een goede keuze! De duette is veelzijdig, elegant en zorgt voor de perfecte isolatie. Vouwgordijnen. Vouwgordijnen geven een vertrouwde, warme sfeer in huis. Door het ruime assortiment is er altijd wel een stof die perfect past in uw interieur. Een vouwgordijn kan gemakkelijk worden bediend door het kettingsysteem. Ervaar het gemak en comfort van onze mooie vouwgordijnen. Modern, chique of klassiek, creëer de sfeer die bij uw interieur past. Wilt u het vouwgordijn links of rechts bedienen, welk materiaal moet de bedieningsketting worden, wilt u een koordgewicht, het kan allemaal bij Sloos Home & Deco.

Horren

Niets is zo vervelend als insecten in huis hebben. De oplossing; op-maat-gemaakte insectenwering (horren). Perfect passende horren voor deuren en ramen voorkomen dat u binnen last heeft van alles wat vliegt en prikt. Ook zijn er speciale horren voor pollen. Heeft u hooikoorts? Kom dan snel langs, wij helpen u graag met de juiste keuze!

 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:00
Woensdag 09:30 – 17:00
Donderdag 09:30 – 17:00
Vrijdag 09:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag gesloten

Collectie

Onze collectie