Vloeren

De basis van uw interieur is uw vloer. Een goede vloer gaat jaren mee, investeer daarom in een vloer waar u iedere dag weer verliefd op wordt. Laat de zonnestralen dansen op uw nieuwe pvc-vloer of voel de warmte van een prachtig tapijt. Sloos Home & Deco is dé expert op het gebied van zachte en harde vloeren. Kom eens langs bij ons in de winkel, wij adviseren u graag.

Harde vloeren

Bent u op zoek naar een vloer, dan bent u op het juiste adres bij Sloos Home & Deco. Wij hebben een grote collectie in harde en zachte vloeren. Iedere vloer heeft zijn eigen voordeel en eigenschap.
Harde vloeren zijn makkelijk in onderhoud en in veel kleuren, structuren en patronen te verkrijgen. Denk hierbij aan een PVC vloer, laminaat vloer, vinyl vloer of een marmoleum vloer. Zachte vloeren zorgen voor een luxe uitstraling, comfort en een fijne akoestiek. Denk hierbij aan tapijt of tapijttegels.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn de trend van dit moment, vooral de visgraat PVC is heel populair. Het is niet alleen trendy maar er zijn ook een aantal andere voordelen. PVC blinkt uit in een ongekende duurzaamheid, er is een ruim aanbod aan kleuren, structuren en patronen zoals houten en stenen motieven. Ook heeft PVC een hoge slijtageweerstand. De ideale vloer dus! In de meeste gevallen wordt PVC verlijmd. Als dat niet mogelijk is in uw situatie bestaat er ook een klik-PVC. Dit lijkt heel erg op een klik-laminaat. De ondervloer moet vlak, droog en druk vast zijn bij een PVC vloer, daarom word er ten alle tijden geëgaliseerd voordat wij de PVC vloer leggen. Er is altijd een uitzondering op de regel. Wij werken uiteraard met gerenommeerde merken van topkwaliteit zoals: Viva Floor, Cotap, Ambiance en VT-wonen. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel, wij helpen u graag.

Voordelen PVC:

•  Makkelijk in onderhoud
•  Lange levensduur
•  Duurzaam
•  Slijtvast
•  Goed te combineren met vloerverwarming
•  Betere demping van geluiden dan bij laminaat

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren lijken erg op parket vloeren. Laminaat bestaat voor een groot deel uit MDF en HDF (houtsoort) en is afgewerkt met een kunststof onderlaag en toplaag. Door deze combinatie van materialen krijg je bij laminaat een geheel natuurlijke ”look”. Het is goedkoper dan parket en daardoor erg populair. Laminaat is er in veel houtstructuren met of zonder V-groef. Laminaat word geplaatst in combinatie met een ondervloer. Laminaat word gelegd door middel van een klik-systeem, dit is dan ook eenvoudig te plaatsen.

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren, ook wel Novilon genoemd, passen in de categorie PVC vloeren.Vinyl lijkt qua materiaal op PVC maar er is zeker een verschil. Vinyl is zachter en is er inalle soorten patronen en dessins. Vinyl zit meestal op een rol met breedte maten van 2,3en 4 meter breed om zoveel mogelijk naadloos te leggen.Omdat vinyl zachter is adviseren wij bij intensief gebruik eerder PVC.Vinyl is handig te gebruiken in badkamer en keuken omdat het vocht en vuil werend is.Door de ruime keuze aan patronen en dessins kan vinyl een sfeervol effect geven.Vinyl is geluiddempend, duurzaam en 100% antistatisch

Marmoleum

Marmoleum is een vloer die bestaat voor 97% uit natuurlijke grondstoffen. Het bestaat
voornamelijk uit lijnzaadolie. Verder bestaat het uit hars, houtmeel, kalksteen, pigmenten,
jute en lak. Al deze grondstoffen zijn biologisch en duurzaam. Een deel hiervan bestaat uit
gerecycled materiaal.
Door de natuurlijke grondstoffen is marmoleum een duurzame keuze die bijdraagt aan een
gezond klimaat.
Marmoleum is sterk, slijtvast, makkelijk schoon te maken en goed te onderhouden.
Daarnaast is marmoleum ook antistatisch en geluiddempend.
Marmoleum word veel gebruikt in ziekenhuizen, scholen, kinderdagverblijven, openbare
plaatsen en woningen.

Zachte vloeren

Kamerbreed tapijt

Wist u dat het woord tapijt afkomstig is van het Perzische woord ”tafta” dat betekent geweven. Tapijt is een zachte vloerbedekking van textiel die bestaat uit meerdere materialen zoals; wol, kunstgaren, katoen of sisal. Kamerbreed betekent dat de vloer bedekt kan worden van muur tot muur. Er zijn verschillende soorten tapijt verkrijgbaar zoals; bouclé tapijt (laagpolig), frisé tapijt (hoogpolig), moquette tapijt (hoogpolig), velours tapijt (fluwelen uitstraling, luxe), saxony tapijt (weelderig en vol) en shag tapijt (warrig en levendig hoogpolig). Tapijt heeft een luxe, zachte en warme uitstraling. Ook is tapijt isolerend en geluidsabsorberend. Dit zorgt voor een perfecte akoestiek in uw huis.

Tapijt tegels

Waarom tapijttegels? De reden is simpel; tapijttegels zijn eenvoudig te plaatsen,
vervangen of verwijderen. Bovendien kan je dankzij de moderne make-over die de
tapijttegels hebben gekregen, heel creatief zijn met je vloer. Er zijn grote variaties in
kleuren, afmetingen en patronen. Tapijttegels hebben ook een isolerende werking
daardoor wordt warmte vastgehouden. Het scheelt in de energiekosten en is daarmee
goed geschikt in kantoorruimtes, meteen ook een milieubewuste keuze.

Binnen en buitenmatten

Sloos Home & Deco verkoopt ook binnenmatten zoals; droogloopmatten,
schoonloopmatten en kokosmatten. Uiteraard worden de matten op maat gemaakt.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:00
Woensdag 09:30 – 17:00
Donderdag 09:30 – 17:00
Vrijdag 09:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag gesloten

Collectie

Onze collectie