Jaloezieën

Bij Sloos Home & Deco in Leiden begrijpen we dat de juiste raambekleding een cruciale rol speelt in het creëren van de perfecte sfeer in uw huis of kantoor. Onze collectie jaloezieën combineert stijl, functionaliteit en kwaliteit, waardoor u eenvoudig de ideale oplossing vindt voor elke ruimte. Of u nu op zoek bent naar jaloezieën die privacy bieden, lichtinval reguleren of een stijlvolle aanvulling vormen op uw interieur, bij Sloos Home & Deco bent u aan het juiste adres. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment.

Verschillende soorten Jaloezieën bij Sloos Home & Deco

Bij Sloos Home & Deco in Leiden bieden we een breed scala aan jaloezieën, elk ontworpen om aan verschillende behoeften en stijlen te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten jaloezieën die wij aanbieden:

1. Aluminium Jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn lichtgewicht, duurzaam en bieden een strakke, moderne uitstraling. Ze zijn perfect voor elk type raam en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en lamelbreedtes. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en onderhoudsarm, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens en kantoren.

2. Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën voegen een warme en natuurlijke uitstraling toe aan uw interieur. Ze zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten, afwerkingen en kleuren, waardoor ze perfect passen bij zowel klassieke als moderne interieurs. Onze houten jaloezieën zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, wat bijdraagt aan een luxe uitstraling.

3. Bamboe Jaloezieën

Bamboe jaloezieën zijn een milieuvriendelijke keuze die een exotische en natuurlijke sfeer aan uw ruimte toevoegen. Ze zijn lichtgewicht, sterk en duurzaam, en bieden een unieke textuur en uitstraling die perfect is voor zowel traditionele als eigentijdse interieurs.

4. Kunststof Jaloezieën

Kunststof jaloezieën zijn een praktische en budgetvriendelijke optie. Ze zijn bestand tegen vocht en ideaal voor badkamers, keukens of andere vochtige ruimtes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, bieden ze een veelzijdige oplossing voor elk interieur.

5. Verticale Jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn perfect voor grote ramen en schuifpuien. Ze bieden een strak en elegant uiterlijk en zijn eenvoudig te bedienen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel woon- als werkruimtes. Onze verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder stof, kunststof en aluminium.

6. Elektrische Jaloezieën

Elektrische jaloezieën bieden ultiem gemak en luxe. Met een druk op de knop kunt u uw jaloezieën openen of sluiten, zelfs op afstand via een smartphone-app. Ze zijn ideaal voor moeilijk bereikbare ramen of voor diegenen die comfort en automatisering waarderen.

 

Waarom kiezen voor Jaloezieën van Sloos Home & Deco Leiden?

Bij Sloos Home & Deco in Leiden bieden we niet alleen een uitgebreide selectie jaloezieën, maar ook deskundig advies en maatwerkoplossingen. Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste jaloezieën die perfect passen bij uw behoeften en stijl. Dankzij onze nauwe samenwerking met Sloos Tegels, Sloos Keukens en Springer Stucdesign kunnen wij een volledig pakket aan diensten en producten aanbieden, waardoor wij voor elke verbouwing en inrichting een naadloze en geïntegreerde oplossing kunnen bieden. Wij hebben al veel tevreden klanten uit de regio Leiden (Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar, Katwijk, Zoeterwoude, Sassenheim, Voorhout).

 

Veelgestelde Vragen over Jaloezieën

1. Wat zijn jaloezieën?

Jaloezieën zijn een type raambekleding bestaande uit horizontale of verticale lamellen die kunnen worden gekanteld om de lichtinval en privacy te regelen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals hout, aluminium, bamboe en kunststof.

2. Zijn jaloezieën geschikt voor alle kamers in huis?

Ja, jaloezieën zijn geschikt voor vrijwel elke kamer in huis. Ze zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke ruimte, of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer.

3. Hoe onderhoud ik jaloezieën?

Het onderhoud van jaloezieën hangt af van het materiaal. Aluminium en kunststof jaloezieën kunnen eenvoudig worden afgestoft en met een vochtige doek worden gereinigd. Houten en bamboe jaloezieën moeten voorzichtig worden afgestoft en indien nodig met een speciale houtreiniger worden schoongemaakt.

4. Kan ik jaloezieën zelf installeren?

Ja, veel jaloezieën kunnen eenvoudig zelf worden geïnstalleerd met basisgereedschap en de juiste handleiding. Voor een perfecte pasvorm en afwerking raden we echter aan om onze professionele installatieservice te gebruiken.

5. Zijn jaloezieën geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers?

Ja, vooral kunststof en aluminium jaloezieën zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens omdat ze bestand zijn tegen vocht en gemakkelijk te onderhouden zijn.

6. Kan ik jaloezieën automatiseren?

Ja, bij Sloos Home & Deco bieden we opties voor gemotoriseerde jaloezieën die eenvoudig te bedienen zijn via een afstandsbediening of zelfs een smartphone-app. Dit biedt extra comfort en gebruiksgemak, vooral voor moeilijk bereikbare ramen.

7. Zijn er speciale jaloezieën voor grote ramen of schuifpuien?

Ja, verticale jaloezieën zijn een uitstekende keuze voor grote ramen en schuifpuien. Ze bieden een elegante en praktische oplossing voor het beheren van licht en privacy in grotere openingen.

8. Welke soorten materialen zijn beschikbaar voor jaloezieën?

Jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende materialen, waaronder aluminium, hout, bamboe en kunststof. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en esthetiek, waardoor u een breed scala aan keuzes hebt om aan uw stijl en functionele behoeften te voldoen.

9. Wat zijn de kosten van jaloezieën?

De kosten van jaloezieën variëren afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en eventuele extra functies zoals automatisering. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden wij aan om contact op te nemen met onze specialisten of een bezoek te brengen aan onze showroom.

 

Meer weten?

Heeft u andere vragen of wilt u meer informatie? Bezoek onze showroom in Leiden of neem contact met ons op. Bij Sloos Home & Deco staan we klaar om u te helpen!

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:00
Woensdag 09:30 – 17:00
Donderdag 09:30 – 17:00
Vrijdag 09:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag gesloten

Collectie

Onze collectie