Over Sloos Home & Deco

Waarom kiezen voor Sloos Home & Deco?

  • Jarenlange ervaring
  • Kwaliteit en service staan op nummer 1
  • Afspraak is afspraak
  • Vrijblijvende offerte
  • Vakbekwame stoffeerders en adviseurs
  • Deskundigheid en prettige sfeer

 

Sloos Home & Deco is gespecialiseerd in de inrichting van uw woning of bedrijf. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominterieur. Met ruim 10 jaar ervaring in interieur styling, zijn wij in staat om u in de winkel al een ”thuis” gevoel te geven. In onze showroom zijn er veel voorbeelden en ideeën om u op weg te helpen. Uiteraard staan onze specialisten tot uw beschikking. Wij werken uitsluitend alleen met gerenommeerde merken die staan voor kwaliteit. Of het nu gaat om één klein rolgordijn voor de kinderkamer, een nieuwe PVC vloer in uw woonkamer of de volledige inrichting van uw nieuwe woning of kantoor. Wij hebben de  kennis en vakmanschap in huis om uw droom werkelijkheid te laten worden. Sloos Home & Deco is gevestigd onder 1 dak samen met Sloos Tegels, Sloos Maatwerk en Springer Stucdesign. Hierdoor is er een ”kort lijntje” voor de aanvulling van uw complete verbouwing van uw huis of kantoor. Ieder bedrijf staat voor zijn eigen specialisme met vakbekwame, loyale en trouwe adviseurs.

Showroom

Onze winkel is gelegen op industrieterrein ” de Waard” in Leiden. In onze showroom kunt u terecht voor een vakkundig en vrijblijvend advies op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang, interieur decoratie etc. Bij Sloos Home & Deco willen we dat al uw woonwensen realiteit worden. Wij begeleiden u daarom graag in het kiezen van de juiste stoffen, materialen en kleuren voor uw interieur. Kom daarom gerust eens langs voor advies of om zelf rond te kijken in onze mooie showroom aan de Admiraal Helfrichweg 1 te Leiden.

Meet en montage service.

Naast het advies in onze showroom en de hoge kwaliteit van de producten, is ook de installatie bij u thuis van hoog niveau. Onze stoffeerders en monteurs zijn vakbekwaam, betrouwbaar en op de hoogte van de laatste kennis. Hierdoor weten zij precies hoe het leggen en monteren het beste moet. Wij zorgen voor een veilige en professionele installatie van de bij ons gekochte producten. Service is bij ons één van de belangrijkste aspecten daarom helpen wij u graag door het werk uit handen te nemen. Meten is weten! Wij ontzorgen u met alle liefde zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw mooie, nieuwe spullen. Onze producten worden door specialisten ingemeten en opgehangen. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van deze perfectie, zonder dat het u grijze haren heeft bezorgd. Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Mocht er onverhoopt toch een keer iets fout gaan, dan zullen wij er alles aan doen om dit naar tevredenheid op te lossen. Service staat bij ons op nummer 1!

Schilders

Om uw verbouwing helemaal compleet te maken, bent u bij ons ook aan het goede adres voor al uw schilder en saus werkzaamheden. Al ruim 20 jaar ervaring in de schilders branche zorgt voor een perfecte combinatie. Vakbekwame, trouwe en loyale schilders zorgen voor de beste kwaliteit en het mooiste schilder en sauswerk. Wij werken met vaste eigen schilders en staan daarom garant voor vakbekwaam en mooi kwalitatief schilderwerk!

Bent u nieuwsgierig neem dan contact met ons op!

 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:00
Woensdag 09:30 – 17:00
Donderdag 09:30 – 17:00
Vrijdag 09:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag gesloten

Collectie

Onze collectie